“Suus” Lyrics / Translation — Rona Nishliu (Albania, ESC 2012)

Rona Nishliu won the 50th annual Festivali i Kenges — the Albanian national selection contest for Eurovision 2012. She’ll be singing “Suus,” which means “Personal.” Check it out and read the lyrics below.

WATCH:

“Suus” lyrics — Rona Nishliu (Albania, Eurovision 2012)

Në këtë botë, dashuria s’jeton më
Koha më për ne ska kohë, jo
Jooo, ooh ohh ohh
Joooo ohhhhh ohhhh

Koha për ne ska kohë
Atëron aeroplani im
Në … drita.. shpirtit tende
Me beryla ngjiten sot

Ata që dje s’jetonin dot
Për këtë ….. ska rëndësi
……. u përbin
Nesërmet nuk sjellin gjë
Vec shpres pas shpres dhe marrëzi

Më ler ni të qaj
Qaj
Qaj
Se këtë gjë mas te miri di ta bëj tani
Se këtë gjë mas të miri di të bëj tani

Më ler ni të qaj
Qaj
Qaj
Se këtë gjë mas te miri di ta bëj tani
Se këtë gjë mas të miri di të bëj tani

Më ler ni të qaj
Qaj
Qaj
Se këtë gjë mas te miri di ta bëj tani
Se këtë gjë mas të miri di të bëj tani

English translation

In this world, love lives no more
Time has no time for us anymore, no
Noo, oh
Noo… oh…
Time has no time for us anymore

My airplane lands
On your souls’s runway without lights.
They elbow their way and rise today,
Those who couldn’t live yesterday.

But yesterdays have no importance
they were devoured by stormy seas.
Oh, tomorrows won’t bring anything,
Only hope without hope and madness…

Let me cry… cry… cry…
Cause this is the best I can do now
Cause this is the best I can do now

Let me cry… cry… cry…
Cause this is the best I can do now
Cause this is the best I can do now

Let me cry… cry… cry…
Cause this is the best I can do now
Cause this is the best I can do now