Read the lyrics to “It’s All About You”—Juliana Pasha’s ESC 2010 song for Albania. You can also read the original lyrics in Albanian.

You are the one, you give me the time that I need
And it’s me, and I’m calling
You are the one, making it easy to me
In love with you I’m falling

We’ve been down
Don’t you know it went down here, I feel it
Even now, time that we make a deal
And seal it, loving you, loving you

It’s all about you, the things that I do
The rest of the world don’t understand me
You’re all that I dream, everything that I need
‘Cause when you are gone, I feel so empty
It’s all in the way you look at me
And you’re driving me crazy
It’s all about you, all the things that I do
You are my life, ’cause you make it amazing

I’m the one, who doesn’t know how to say no
To you, I’m so easy
I’m the one, who’s spending my evening just home
For you, you complete me

We’ve been down
But don’t you know it went down here, I feel it
So stick around, I wanna know what it feels like
Forever and ever

It’s all about you, the things that I do
The rest of the world don’t understand me
You’re all that I dream, everything that I need
‘Cause when you are gone, I feel so empty
It’s all in the way you look at me
You’re driving me crazy
It’s all about you, all the things that I do
You are my lif,e ’cause you make it amazing

I’m never alone with the love that you’re giving
Whenever I go, I’m hoping you miss me
Don’t wanna ever go back
Never ever go back
Oh, baby you’re my destiny, oh yeah

It’s all about you, the things that I do
The rest of the world don’t understand me
You’re all that I dream, everything that I need
‘Cause when you are gone, I feel so empty
It’s all in the way you look at me
You’re driving me crazy
It’s all about you, all the things that I do
You are my life, ’cause you make it amazing

It’s all about you

Oh yeah

Ti je ai
Ke lindur në ditët e mia
Je fat veç për mua
Ti je ai
Fjalorët në botë nuk mjaftojnë
Të them sa të dua

Më trego
Nëse kemi jetuar
Një herë tjetër
Kush je ti
Që në çdo përqafim
Më sjell aromën e vjetër “kush je ti”

Nuk mundem pa ty
Nuk kam jetë pa ty
Rrëfej mrekullinë e botës time
Falem për ty
Dhe zgjohem me ty
Në paqe me ndjenjë të pafundësive

Aty do të gjej, yeah…
Gjej unë veten time
Pushtohem nga ty
Në një ne të dy
Frymëmarrje që mbet
Në fjalë dashurie

Yeah…

Unë jam ajo
Nuk dua të humbem nga ty
Jetoj se të dua
Unë jam ajo
Veten largoj nga gjithçka
E gjej të harruar

Më beso
Ne e kemi jetuar
Një herë tjetër
Vetëm ti
Histori përsëritur
Me sjell aromën e vjetër “vetëm ti”

Nuk mundem pa ty
Nuk kam jetë pa ty
Rrëfej mrekullinë e botës time
Falem për ty
Dhe zgjohem me ty
Në paqe me ndjenjë të pafundësive

Aty do të gjej, yeah…
Gjej unë veten time
Pushtohem nga ty
Në një ne të dy
Frymëmarrje që mbet
Në fjalë dashurie

Vizatohem në tre dimensionet e tua
Marr pa limit nga puthjet e tua
Dhe pa perse të dua
Më shumë të dua
Në vitet e tua do jem, do jem

Nuk mundem pa ty
Nuk kam jetë pa ty
Rrëfej mrekullinë e botës time
Falem për ty
Dhe zgjohem me ty
Në paqe me ndjenjë të pafundësive

Aty do të gjej, yeah…
Gjej unë veten time
Pushtohem nga ty
Në një ne të dy
Frymëmarrje që mbet
Në fjalë dashurie

Nuk mundem pa ty