Albania's 2010 entry Juliana Pasha

During Albania’s second semi-final another 19 acts competed for nine spots in the final on Christmas night. Those moving on are:

Besa Kokedhima- “E bukura dhe bisha”

Denis Hasa- “Mbi xhaketen time”

Goldi Halili- “Në krahët e tua”

Françesk Radi- “Kemi dasem`o”

Aurela Gaçe- “Kenga ime”

Xhejsi Jorgaqi- “Rastësi”

Enkelejda Arifi- “Nje Dashuri”

Saimir Braho- “Shtegëtar i jetës time”

Albi Xhepa & Sam Jaupaj Dritë