Anjeza Shahini — the lovely singer who represented Albania on its Eurovision debut in 2004 in Istanbul  — is ready to grab you with her latest song Magnet. The pop song is full of energy that will no doubt connect you to Anjeza. Check out the energetic official video below.

Anjeza Shahini — “Magnet”

Magnet Lyrics & Translation — Anjeza Shahini

Një million njerëz i shoh, // I see a million people out in a town,
Dalin në qytet, me maska do të festojnë, // I’m continuously bumping against them,
Në këtë natë atë kërkojnë, // They’re gonna celebrate with masks,
Zemra të tjera si një nate më parë njësoj, // In this night they’re looking for other hearts,

Vetëm përplasem me ta, // Just like the night before.
nuk më mbajnë dot këmbët, // I can’t stand on my two feet,
cmendurisht ritmi më merr // the rhythm grabs me.

Ka festë për ne, tërheq si një magnet, // The party pulls us like a magnet,
kjo muzikë në të gjithë qytetin, // this music in the whole town,
ne do të shijojmë momentin, // we will live the moment,
magnet për ne, festojmë si të jetë e fundit herë, // magnet for us, let’s celebrate like it’s the last time.

Jam në mes, asnjë nuk njoh, // I’m standing right there in the middle, not knowing anyone

Po më kap paniku një cast dhe më lëshon, // An instant panic attack which is suddenly gone,
Një moment ndalem dhe shoh, // I just stop for a moment and see,
Sa e dehur jam nga era qe më rrethon, // How drunk I am from the wind flowing over me.
të gjithë po presin momentin të shuhen dritat, // everyone’s waiting for the lights to turn off,
yjet të duken vërtet, // for the stars to truly appear.
ka feste për ne, tërheq si një magnet, // the party pulls us like a magnet,
kjo muzikë në të gjithë qytetin, // this music in the whole town,
ne do të shijojmë momentin, // we will live the moment,
magnet per ne, festojmë si të jetë e fundit herë // magnet for us, let’s celebrate like it’s the last time.