Lindita Halimi will represent Albania at Eurovision 2017 with her song “World”. It is the English language version of her song “Böte”, which took Lindita to victory in Albania’s national final Festivali i Këngës.

The song is Lindita’s cry at how much of a struggle modern life can be, and how she wishes she could do something to help.

“We’re so alike, yet different,” Lindita sings, which also serves as a reference to the Eurovision 2017 slogan “Celebrate diversity”.

The troubles of the world frustrate Lindita. She notes that it’s “Almost impossible just to let the love unite us all”. But importantly – it’s not totally impossible. There is still hope.

Lindita Halimi – “World”

“World” lyrics – Lindita Halimi (Albania, Eurovision 2017)

“World” lyrics

We’re so alike, yet different
At a loss for words, suffering
It don’t make sense what’s happening
I just don’t understand

What’s the fight all for?
What’s the cost of life in this world?
Almost impossible
Just to let the love unite us all

Does anybody care? I’m weak and I’m afraid
Wondering if I will make it through this day
For the life of me I refuse to be anything but free
But I’m tired of all the battling
Ohhh

What’s the fight all for?
What’s the cost of life in this world?
Almost impossible
Is to let the love unite us all

Let the love unite us all
Oooh….
Let the love unite us all
Oooh….

What’s the fight all for?
What’s the cost of life in this world?
Almost impossible
Is to let the love unite us all

What’s the fight all for?
What’s the cost of love in this world?
All I ever really want
Is to let the love unite us all

“Böte” lyrics

Jemi pranë, dhe larg
Po më ngel në fyt çdo fjalë
Unë dhe ti, shumë ne ngjajmë
Sa vështirë për ne me falë

Aaa-aa-aa
Sëmundje që shërim nuk ka
Aaa-aa-aa
Ndjej se zemra po më ndal

Këtë realitet, ne e zgjodhëm vetë
S’mundem as të fle, të gjata janë këto netë
Njoha vetëm dhunë, kur do të ketë një fund
Jetë e rëndë si plumb, se po çmendem unë
Ohh…

Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë
Jo më s’mund të duroj, do të doja t’jem më e fortë

(T’jemi bashkë ne më të fortë)
Ohh…
(T’jemi bashkë ne më të fortë)
Ohh, ohh, ohhh…

Jooo…
(Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë)

Ooo…
Jo nuk mundem të duroj, do të doja t’jem më e fortë

Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë
jo nuk mundem të duroj, do të doja t’jem më e fortë

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOLLOW ALL OF OUR ALBANIA EUROVISION NEWS HERE

3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ayesha
6 years ago

This is the one I love the most. I love you Lindita Halimi.

Mauri Zeurgo Brazil
Mauri Zeurgo Brazil
7 years ago

I hope Lindita Halimi goes to the final. This song is so sad and powerful. I love her and this song too! Go Lindita! Go..! 12 Points!

Leandrit Ferizi
Leandrit Ferizi
7 years ago

Definitely on top5 this year.